Opulent Menu
Vi serverer én menu, der udvikler sig i takt med sæsonen og Michaels inspiration, og vi ønsker at give dig en fuldendt oplevelse fra start til slut. Serveringerne udspringer af smage og retter, Michael selv holder af, og ledsages af en lille anekdote, der giver oplevelsen dybde og fortælling.
Østers Panna Cotta – Agurk – Fedtegrever – Purløg
Klipfisk – Tomat – Melonconfit – Dehydreret Nicoise Oliven
Røget Ørred – Hengemte Grønne Jordbær – Creme Double – Øllebrød
Kryddergrillet Tun – Mango – Tom Kha Gai – Hvid Soya
*
Consommé Citronelle Saveur – Parmesan – Glaskål – Mynte
Oksetatar – Saltet Æggeblomme – Piment – Tallerkensmækker
Surdej – Sønderjyske Solæg – Selleri – Andelever Parfait
*
Rimmet Kammusling – Syltede Hvide Asparges – Fløde Kefir – Stikkelsbær – Dild
*
Havtaske – Plukket Hummer – Safran Æbler – Jordskokke Duet – Citrus
*
Chefens Signaturret – Blæksprutte – Fennikel Tarte Tatin – Vermouth – Saltet Foie Gras – Fingerlime
(Tilkøb 175,-)
*
Sprød Kalvebrissel – Trøffel Sauce – Persille Risotto – Brombær – Madeira
*
Oksemørbrad – Lang Peber – Kantareller – Kongemajs – Sveskeblommer
*
Lihmskov Ost – Kandiserede Rødbeder – Gammel Balsamico – Brioche
(Tilkøb 150,-)
*
Citron – Bergamotte – Hindbær – Hvid Chokolade – Marengs
*
Profiterolles – Vaniljecreme – Pomelo
Mandel – Yuzu – Rabarber
Macarons – Saltet Karamel – Hyben
(Kaffe & Petit Fours 95,-)
995,-
Vinmenu – Kælende & Omfavnende
695,-
Vinmenu – Opulent & Mindeværdig
1395,-
Alkoholfri – Vin, Juice, Té & Saft
595,-
(Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen alt efter udbuddet af råvarer på dagen)
Vores
Vinkort
Vi har sammensat et vinkort lige efter vores hjerter og som komplementerer vores serveringer på bedste vis. Det store, flotte vinkort er skabt med lige dele ambition og lyst, så du altid finder noget, der passer perfekt til både maden, selskabet og stemningen – og måske tilknyttet en lille anekdote.
Se vores vinkort her