Før
Middagen
(Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen afhængig af tilgængelige råvarer på dagen)
3 Slags Appetizers
125,-
3 Appetizers
Inkl. 1 Glas Champagne
250,-
Forretter
Plukket Taskekrabbe
Pocheret Hønseæg – Kartoffel Blinis – Syltede Rødløg – Asparges Creme – Purløg – Sennepskorn
195,-
Kryddergrillet Tun ”Bleu”
Avocado – Mango – Soya-Ingefær Vinaigrette – Skummende Tom Kha Gai – Katsuobushi
185,-
Hummersuppe
Ravioli Med Plukket Klør – Spæde Grøntsager – Flødepeberrod – Hvedeperler – Estragonolie
175,-
Kammusling
Saltet Laks – Lime Sorbet – Dansk Ørredrogn – Agurker – Saltede Æggeblommer – Syrnet Fløde – Dild
195,-
Tatar Af Lufttørret Okseinderlår
50th Anniversary Edition – Knust Sort Peber – Friskrevet Sort Trøffel – Ribs – Kefir – Habanero Olie
185,-
Hovedretter
Ristet Torsk
Marineret Hvid Asparges – Ærtepuré – Bælgærter – Blanquettesauce På Pighvar & Asparges – Løvstikkepesto – Ærteskud
295,-
Lammeryg
Tomat-Oliven Sauce – Grillet Piment – Smørdampet Blomkål – Citron – Urte Velouté – Rosmarin Knas
295,-
Oksemørbrad
Pebersauce – Nye Gulerødder Med Top – Butterdejs Vol-Au-Vent – Cremede Svampe – Pommes Maxim – Peberkrumme
395,-
Chefens Signature Ret
Kalvebrissel – Hummer – Persille Risotto – Lagret Comte – Duet Af Trøfler – Brombær
335,-
Ost
& Dessert
Lihmskov Ost
Kandiserede Rødbeder – Nashipære – Sorte Trøfler – Lun Chiabrød
145,-
Panna Cotta
Vanilje Crumble – Jordbær – Blåbær – Brombær – Jordbær Sorbet – Tuiles
145,-
Citrontærte
Bergamotte – Brændt Vanilje Guf – Frisk Hindbær – Hindbærsorbet – Skovsyre
145,-
Rabarber
Hindbær – Fuglerede – Luftig Vaniljecreme – Brændt Hvid Chokolade
165,-
Sødt
til kaffe & te
Vandbakkelser
Vanilje – Hvid Chokolade – Lakrids
60,-
Macarons
Mandel – Citron
60,-
Lagkage
Blommer – Madeira – Vanilje – Flødeskum
65,-
En opulent oplevelse
Sønderjysk Solæg – Klassisk Dressing – Sønderjysk Rugbrød
Østers Panna Cotta – Glaskål – Sprøde Fedtegrever – Vin Blanc
Boghvede Canelés – Røget Ørred – Lagret Soya – Hummer Mayo
Surdej – Persille Dip – Syrnet Fløde – Letrøget Andelever
Rimet Kammusling – Laks – Ærter – Fløde Kefir – Citronconfit
Torskeryg – Hvide Asparges – Vesterhavs Sauce – Umodne Jordbær – Hyldeblomst – Ramsløg
Medaljon Af Oksemørbrad – Kalvebrissel – Trøffel – Nye Kartofler – Gulerødder Med Top
Rabarber – Hindbær – Marengs – Creme Anglaise – Hvid Chokolade
Choux – Vaniljecreme – Lakrids Granulat
Valrhona – Sprød Bisquit – Kandiseret Pomelo
Macarons – Mandel – Lemoncurd
898,-
Menu Inklusiv Grand Cru Champagne, Matchende Vinmenu, Kaffe Eller Te
1398,-
(Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen alt efter udbuddet af råvarer på dagen)