top

Menu

*Fra uge 43

Skab din egen menu ved at vælge frit fra kortet. Alle retter har forrets størrelse og koster 180 kr. Vi anbefaler 2-3 retter til den lette sult og 4-5 retter til den vanlige og lidt større sult. Ved selskaber fra 5 personer sammensættes menuen af køkkenchefen.

 

Saltet Laks – Lime Sorbet – Safran – Grønne Æbler – Flødekefir – Dild
*

Krogmodnet Oksetatar – Æggeblomme – Tomat – Røget Trøffel – Fedtegrever (frisk trøffel +85)
*

Tun ‘Bleu’ – Mango – Yuzu – Pikant Sauce – Ris Galette – Macadamianød
*

Kartoffelblinis – Røget Ørred – Pocheret Æg – Agurkecreme – Purløgstuiles – Rogn
*

Oksehale – Hummer – Consommé – Parmesan Tortellini – Glaskål – Mynte
*

Kalvebrissel – Persille Risotto – Hyldebær – Pærer – Trøffelsauce – Madeira (frisk trøffel +85)
*

Glaseret Oksesteg – Sauce Mysterie – Fermenterede Tranebær – Sellerimousseline – Rødbede
*

4 Oste – Tørret Frugt Carpaccio – Brunet Smør – Brioche – Mild Grøn Chili
*

Citrontærte – Bergamotte – Brændt Lakrids Kys – Hvid Chokolade – Havtorn – Citrus Coulis
*

Brunsvigermousse – Karamelliseret Butterdej – Bagte Blommer – Vanilje – Hasselnøddeis
*

3 retter 495 | 3 glas 395

4 retter 595 | 4 glas 495

5 retter 695 | 5 glas 595

Glas vin 150 | Alkoholfri glas vin 115

(Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen alt efter udbuddet af råvarer på dagen)

Vores
Vinkort

Vi har sammensat et vinkort lige efter vores hjerter og som komplementerer vores serveringer på bedste vis. Det store, flotte vinkort er skabt med lige dele ambition og lyst, så du altid finder noget, der passer perfekt til både maden, selskabet og stemningen – og måske tilknyttet en lille anekdote.

Se vores vinkort her